Toast met komijnekaas en sinaasappel-abrikozenmarmelade


Bereiding

Besmeer de sneetjes brood aan beide kanten met boter en rooster ze in een hete grillpan tot ze bruine strepen hebben. (Rooster ze eventueel zonder boter in een broodrooster). Meng de ingrediënten voor de sinaasappel-abrikozenmarmelade, bestrijk de sneetjes ermee en beleg ze met de Belegen Beemster Komijn. Serveer eventueel de toast, kaas en marmelade apart. 

Tip
Neem in plaats van Belegen Beemster Komijn eens Beemster 30+ of Beemster Brandnetel. 
Voeg eens 1/2 theelepel citroenrasp bij de marmelade. 

Beschrijving 
Lekker als lunch of als avondsnack


Menugang
ontbijt en lunchgerecht
Bereidingstijd
25 min
Aantal personen
2 pers.
Ingredienten
  • Ingrediënten (op basis van 2 personen)
  • 4 plakken Belegen Beemster Komijn
  • 4 sneetjes witbrood of meergranenbrood
  • boter
  • voor de sinaasappel-abrikozenmarmelade
  • 75 g gewelde abrikozen, in stukjes
  • 4 eetlepels sinaasappelmarmelade

Een lekker gerecht?
Deel het met je vrienden