Sneetje Beemster Mosterd uit de oven


Bereiding

Verwarm de oven op 175 °

Schaaf de kaas in plakjes. 
Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en leg ze op de bakplaat. Leg de helft van de plakjes kaas op de sneetjes brood en leg er een plakje ham op. 
Verdeel de tomaat, bosui en basilicum erover en dek af met de rest van de plakjes kaas. Schuif de bakplaat in de oven en laat de kaassneetjes in 
8-10 minuten goudbruin 
worden en laat de kaas smelten. 
Leg de kaassneetjes op twee borden. 

Tip 
Neem in plaats van Beemster Mosterd eens Beemster Wasabi en vervang de ham dan door gebraden kipfilet (vleeswaar). 


Menugang
ontbijt en lunchgerecht
Bereidingstijd
20 min
Aantal personen
2 pers.
Ingredienten
  • Ingrediënten (op basis van 2 personen)
  • 100 g Beemster Mosterd
  • 2 kleine trostomaten
  • 2 grote sneetjes volkoren vloerbrood
  • 2 plakjes ham
  • 1 bosuitje, in flinterdunne ringetjes
  • 6 blaadjes verse basilicum, fijngehakt

Een lekker gerecht?
Deel het met je vrienden