Salade met venkel, zalm, appel en beemster


Bereiding

Venkelsalade met zalm, Beemster en appel 
( Salade van Pien Mulder 6-06-2012)


Het zakje italiaanse kruiden-dressing, aanmaken met 3 eetlepels olijfolie en 3 eetlepels water. 

Meng vervolgens alle ingredienten (behalve de sla) goed door elkaar en laat het een uurtje marineren.
 
Meng vlak voor het opdienen de sla er goed doorheen.

Eet smakelijk


Menugang
voorgerecht
Bereidingstijd
10 min
Aantal personen
2 pers.
Ingredienten
  • Ingrediënten (op basis van 2 personen)
  • 1 grote venkel in kleine ringetjes/ plakjes gesneden
  • 1 zakje gemengde sla
  • 1 appel
  • 200 gram gerookte zalm in sliertjes gesneden
  • 100 Gram belegen Beemster kaas
  • 1 zakje Knorr Italiaanse kruidendressing
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels water
  • 2 takjes kervel

Een lekker gerecht?
Deel het met je vrienden