Frisse kaascroissants


Bereiding

Frisse kaascroissants 

voor 6 stuks 
je maakt het in 15 minuten + 15 minuten in de oven 

Verwarm de oven voor op 180 °C. Haal de bakplaat uit de oven en leg er een stuk bakpapier op. 

Kijk op het croissantblikje hoe je de croissants moet maken. 

Leg het deeg naast elkaar op een schoon aanrecht. Snijd de kaasplakken iets kleiner dan de deeglapjes. Leg op ieder deeglapje een plak kaas. Begin te rollen vanaf de brede kant van het lapje en vorm zo croissants. 

Leg de croissants op de bakplaat. !Bak ze 15 minuten in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn. Meng intussen de sinaasappelmarmelade door de yoghurt of kwark. 
Serveer de croissants met de frisse sinaasappelcrème. 


Menugang
ontbijt en lunchgerecht
Bereidingstijd
25 min
Aantal personen
0 pers.
Ingredienten
  • Ingrediënten (op basis van personen)
  • 1 blikje croissantdeeg
  • 150 gram Jong Belegen Beemster, in plakken
  • 4 eetlepels sinaasappelmarmelade of abrikozenjam
  • 250 ml yoghurt of kwark

Een lekker gerecht?
Deel het met je vrienden