Beemster schuimomeletje met bieslook


Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. 

Rasp de kaas grof. Klop het eiwit in een schone kom zo stijf dat het in pieken blijft staan. Spatel de dooiers met de helft van de kaas en bieslook door de eiwitten. 
Schep 4 bergjes van dit mengsel in de schaaltjes en strooi de rest van de kaas erover. Schuif de schaaltjes in de oven en laat de omeletjes in 6-8 minuten mooi rijzen en goudbruin worden. Strooi de rest van de bieslook erover. Lekker met vers geroosterd witbrood. 

Beschrijving 
Ook lekker met Belegen Beemster of Beemster Brandnetel!


Menugang
ontbijt en lunchgerecht
Bereidingstijd
10 min
Aantal personen
4 pers.
Ingredienten
  • Ingrediënten (op basis van 4 personen)
  • 125 g Jong Belegen Beemster
  • 4 eieren, gesplitst
  • 25 g boter
  • 4 eetlepels bieslook, fijngeknipt

Een lekker gerecht?
Deel het met je vrienden