Beemster pakketjes met rauwe ham en salie


Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C.
 
Snijd de kaas in 10 gelijke blokjes. 
Leg op elk blokje een blaadje salie en wikkel het zo in een plakje rauwe ham. 
Leg de pakketjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk de pakketjes met wat olie. 
Schuif de bakplaat in de oven en bak de pakketjes 8-10 minuten tot de ham krokant is en de kaas gaat smelten. 

Tip
Neem voor een slankere versie Beemster 30+. Vervang de rauwe ham dan door lichtgezouten rookvlees. 

Beschrijving
Lekkere hartige borrelhap 


Menugang
snacks en borrelhapjes
Bereidingstijd
20 min
Aantal personen
10 pers.
Ingredienten
  • Ingrediënten (op basis van 10 personen)
  • 250 g Belegen Beemster
  • 10 blaadjes salie
  • 10 plakjes rauwe ham
  • olijfolie

Een lekker gerecht?
Deel het met je vrienden