Beemster 30+ salade met dadel


Bereiding

Pers een halve sinaasappel uit. 
Klop in een kom het sinaasappelsap 
met de olie tot een dressing. 
Voeg peper naar smaak toe. 

Schep de blokjes kaas en dadels erdoor. 
Meng vlak voor het serveren ook de pistachenootjes en rucola erdoor. 
Schep bergjes salade in kommetjes of op een bord en serveer met donker stokbrood. 

Tip 
Vervang de Beemster 30+ Oud door Beemster X-O-.


Menugang
nagerechten
Bereidingstijd
10 min
Aantal personen
4 pers.
Ingredienten
  • Ingrediënten (op basis van 4 personen)
  • 200 g Beemster 30+ Oud, in kleine blokjes
  • 1 sinaasappel
  • 2 eetlepels neutrale olie
  • versgemalen zwarte peper
  • 100 g dadels zonder pit, in stukjes
  • 25 g gepelde pistachenootjes, grofgehakt
  • 40 g rucola

Een lekker gerecht?
Deel het met je vrienden