Klantenservice

Ben je niet geheel tevreden over een Beemster kaas product? Dan doet onze klantenservice er alles aan om deze onvrede weg te nemen. Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

E-mail ons

Stuur een e-mail . Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Specifieke vragen

Heb je vragen over sponsoring, caring dairy of spreekbeurten? Neem contact met ons op!

Bel ons direct

Wij zijn bereikbaar via
0800 - 233 67 837.

Veel gestelde vragen

Misschien is je vraag al eerder gesteld. Bekijk het antwoord 24/7 bij onze veel gestelde vragen

Klantenservice vragen

 • Er zitten witte puntjes in de kaas, wat zijn dat?

  Je hebt witte puntjes in de kaas aangetroffen? Maak je geen zorgen, dit zijn zogenaamde rijpingskristallen die ontstaan tijdens de rijping van de kaas. Deze rijpingskristallen zijn karakteristiek voor de natuurlijke rijping en kenmerkend voor de pittige smaak van oudere kaas. Eet smakelijk!

 • Hoe ontstaande gaten in de kaas?

  De gaten in de Beemster kaas worden gevormd door het zuursel dat in de kaas zit. Dit zuursel, dat de kaas zijn karaktervolle smaak geeft en ervoor zorgt dat je 'm langer kunt bewaren, zorgt voor een kleine gasvorming. Zo ontstaan de gaatjes in de kaas. 

 • Waar is Beemster kaas te koop?

  Beemster kaas  is te koop in diverse supermarkten in heel Nederland, kunt u  Beemster bij u in de buurt niet vinden? Neem dan contact met ons op, wij zoeken de dichtstbijzijnde vestiging voor u uit.

 • Kan ik een rondleiding krijgen in de kaasmakerij?

  Op dit moment is het niet mogelijk om een rondleiding bij Beemster te krijgen. Wel geven wij rondleidingen op de Beemster Open Dag, de eerstvolgende is in mei 2018 op Hemelvaartsdag.

 • Ik zou graag een spreekbeurt geven over Beemster kaas.

  Wat leuk! Je wilt een spreekbeurt geven over Beemster kaas! Daar is natuurlijk veel over te vertellen! Je kunt op deze pagina: http://www.beemsterkaas.nl/nl/pages/spreekbeurt alles vinden waarmee je een spreekbeurt kunt maken! 

  Je kunt natuurlijk ook je klasgenoten trakteren op een stukje Beemster kaas! Succes verzekerd. Vind je dit leuk? Vul dan op de contact pagina het formulier 'aanvragen cheesebites' in en wij zorgen ervoor dat de blokjes kaas bij jou op school worden bezorgd. Let op! Je kunt de kaasblokjes tot uiterlijk 2 weken voor je spreekbeurt bestellen. Veel plezier met je spreekbeurt!

Klantenservice medewerker Beemsterkaas

0800 - 233 67 837

nu open
 • Telefonisch bereikbaar.
 • Altijd antwoord binnen 2 werkdagen.
 • Vind je antwoord in onze FAQ.
 • Stel je vraag online!

CONO Kaasmakers
Rijperweg 20
1464 MB Westbeemster
Postadres: Postbus 1
1462 ZG Middenbeemster

Kantoor CONO Kaasmakers
T: 0299 - 68 92 00

Consumenten Service Beemster
T: 0800 - 233 67 837
Postadres: Antwoordnummer 807
1440 VL Purmerend

Recall / in geval van nood